top of page

 LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

Het doel van Airco-Concurrent is om het voor iedereen toegankelijk te maken om een airconditioner te hebben,  we zullen daarom altijd onze uiterste best doen om particuliere en professionele klanten de voordeligste A-merk airconditioner aan te bieden.

Daarom richten we ons op een compleet assortiment bij alle projecten, de bevoorrading van grote hoeveelheden en gekwalificeerd advies en service. En vooral op de prijzen, die ook grote projecten betaalbaar maken: altijd de laagste prijs van Airco-concurrent.

Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig alles op één plek geregeld te hebben, zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden om alles te verzamelen of om prijzen te vergelijken.

Daarbij hoort ook dat Airco-Concurrent op ieder moment eerlijke prijzen aanbiedt aan de onderkant van de branche. Namelijk:

 • voor álle artikelen en niet alleen voor een aantal speciale aanbiedingen,

 • áltijd en niet alleen bij acties,

 • voor álle klanten en niet alleen voor mensen met een kortingscode.

Alleen zo besparen we onze klanten onnodig geïnvesteerde tijd door een omvangrijke prijsvergelijking en onnodig reizen naar verschillende aanbieders!

Want we maken de prijzen voor u ! Onze pricewatchers zijn constant bezig om alle prijzen bij relevante concurrenten in kaart te brengen. Telkens als we een normale prijs tegenkomen die ergens anders lager is, corrigeren wij onze prijzen.

Met de vele artikelen in het assortiment kan het soms gebeuren dat we iets over het hoofd zien en onze concurrenten onverwachts bij een artikel qua prijs voordeliger zijn. Voor deze gevallen is er de laagste prijsgarantie.

En die werkt als volgt: mocht je bij de concurrent een identiek artikel goedkoper vinden, dan krijg je het artikel bij ons ook voor deze prijs – plus daarbovenop krijg je voor je tip ook nog eens 10% korting. Als dank. Want eigenlijk is het ons werk om altijd alle prijzen in de gaten te houden.

Voor onze prijzen en dus ook voor de laagste prijsgarantie hebben we duidelijke maatstaven nodig. Tenslotte willen we u de beste prijs bieden bij een eerlijke concurrentie.


Prijsgarantie aanvragen?

 Dit zijn onze richtlijnen:

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de desbetreffende website, folder, offerte of flyer aantoonbaar gemaakt worden.

Onze laagste prijsgarantie is gebaseerd op duidelijke principes:

 1. De laagste prijsgarantie geldt ook bij acties en kortingen van concurrenten.
  Onze concurrenten adverteren met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie óók.

 2. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

 3. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van internetaanbieders. 
  Natuurlijk. Maar ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. 

 4. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare artikelen en modellen met dezelfde specificaties.

 5. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van Airco-Concurrent vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.

 6. De laagste prijsgarantie geldt enkel op het moment voor en tijdens de aankoop.
  Er kan na de aankoop geen aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.

 7. De laagste prijsgarantie geldt enkel voor pakketten met dezelfde inhoud producten, toebehoren en services.

 8. De laagste prijsgarantie geldt enkel voor concurrenten die erkend zijn en een geldige inschrijving bij de kamer van koophandel hebben.

 9. De laagste prijsgarantie geldt niet voor losse artikelen zonder services.

 10. De laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers.

 11. In principe behouden wij ons het recht voor om de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten.

 12. De laagste prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen.
  Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie.

 13. De laagste prijsgarantie geldt niet voor veilingen.
  Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van Airco-Concurrent.

 14. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring.
  De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van Airco-Concurrent ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.

 15. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.
  Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

 16. De laagste prijsgarantie geldt niet voor aspecifieke voordelen of bonussen.
  Bij Airco-Concurrent geldt het principe „Nergens goedkoper!”. Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een “bonus” of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

 17. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.  

 18. Bij het waarnemen van misbruik behouden wij ons het recht om geen laagste prijsgarantie toe te passen.

 19. De prijsgarantie is niet van toepassing op verplaatsingskosten , deze worden altijd apart berekend.

 Voldoet u aan onze voorwaarden? 

Vraag dan nu direct u prijsgarantie aan.

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, Kunt u het onderstaande formulier invullen,

wij zullen u zo snel mogelijk informeren over de verdere afhandeling van uw aanvraag.

 

PRIJSGARANTIE FORMULIER
Laagsteprijsgarantie button.png
Spaarvarken euro.png

Bedankt voor de inzending!

bottom of page